Gå til indhold
Indhold begynder her

LiteratureXchange holder åbent infomøde for eksterne arrangører

Billede fra LiteratureXchange-festivalen
Foto: Anthon Jackson.
16. oktober 2023
Alle interesserede inviteres til informationsmøde for samarbejdspartnere og eksterne arrangører.

LiteratureXchange er Aarhus internationale litteraturfestival for unge og voksne og finder sted hvert år i juni måned. Aarhus Litteraturcenter, FO-Aarhus og Aarhus Bibliotekerne står bag festivalen, og sammen med cirka 100 samarbejdspartnere og eksterne arrangører fylder vi byen med forfattermøder, inspiration til læsning, fællesskaber om gode bøger og uventede litteraturoplevelser.
 
I 2024 har LiteratureXchange særligt fokus på FN’s Verdensmål #16 - ‘Fred, retfærdighed og stærke institutioner’, hvilket vil præge festivalen i både form og indhold. Professor Mads Rosendahl Thomsen kommer og giver inspiration til, hvordan man kan arbejde tættere på verdensmålet. Skønlitteraturen er omdrejningspunkt for samtlige arrangementer, mens det er op til den enkelte arrangør, om man ønsker at forholde sig til verdensmålet eller ønsker at stille skarpt på andre emner.
 
Er du nysgerrig på at høre mere?
På informationsmødet fortæller vi om mulighederne for at være med i festivalen og giver inspiration til at arbejde med verdensmål #16 i både form og indhold. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål, dele idéer, netværke og invitere til samarbejde på tværs. Du er velkommen til at deltage, hvad enten du allerede er en af festivalens mange faste samarbejdspartnere eller bare er nysgerrig efter at høre mere. Vi samarbejder både med organisationer og enkeltpersoner, erfarne arrangører og helt nye.
 
Vi glæder os til at se dig til informationsmødet, der finder sted torsdag den 9. november kl. 14.30-16.00 i Festsalen, FO-Byen, Vester Allé 8, 8000 Aarhus C.
 
Tilmelding sker ved mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
  • Arrangører
    Mediepartnere
    Strategiske samarbejdspartnere
    Sponsorer