Gå til indhold
Indhold begynder her

Køb billet til LiteratureXchange

Her kan du købe billetter til LiteratureXchange 2024. Stjernebilletterne er allerede sat til salg, og du kan købe dagsbilletter eller billetter til de enkelte arrangementer, når programmet offentliggøres i løbet af foråret 2024. Festivalen finder sted næste gang den 19.-23. juni 2024, og programmet består hvert år mere end 100 arrangementer.

 

Kom til litteraturfestival med en stjernebillet

Med en stjernebillet får du adgang til alle arrangementer, der er markeret som stjernearrangementer, og som blandt andet byder på forfattersamtaler, foredrag, boganbefalinger og meget mere. Med en stjerne+billet kan du også tage en ven, kæreste eller nabo med helt gratis. Køb din stjernebillet her.

Husk at bestille pladsbillet til det enkelte arrangement for at sikre dig en plads. Stjernebilletten vises i døren inden arrangementet sammen med pladsbilletten. Du kan bestille pladsbilletter, når programmet offentliggøres på hjemmesiden til foråret.

 

Køb dagsbillet eller billet til det enkelte arrangement

Vi åbner billetsalget medio foråret, hvor det både vil være muligt at købe dagsbillet til lørdag den 22. og søndag 23. juni samt billet til de enkelte arrangementer.

 

Dagsbillet: 150 kr.

Dagsbilletplus: 200 kr. (med mulighed for at tage en ledsager med)

Dagsbillet ung: 120 kr.

Dagsbillet ung+: 150 kr. (med mulighed for at tage en ledsager med)

 

Billetter til enkeltstående arrangementer:

Find det ønskede arrangement her og klik på knappen 'Billetter' for at købe billet til enkeltstående arrangement.

 

Du kan løbende følge med i, hvilke forfattere du kan opleve til festivalen her.

  • Arrangører
    Sponsorer